Tornar a Portada

    L'OPINIÓ DEL SOCI

(No s'admetrà cap mail que no vingui signat o que en el contingut es facin insults o paraules de mal gust.)

 


22-01-08

Opinió d'un dels nostres tècnic


20-01-08

Respecte al Cadet "B"

 

Avui, hem vist un equip !!!

Amb aquestes paraules no vull menysprear a ningú, ni jugador, ni entrenador ...


Avui hem perdut 6-1 amb el Poble Sec, nens (si es pot dir dels nanos que hi havien al camp, renoi, a vegades penso que el equip de la Barceloneta no dona de menjar als xicots, perquè trobem cadascú per aquest mon de déu) que tenien bigoti i barba més frondosa que la meva.


Els pares d'aquest equip parlem molt del nostre equip, no ens importa veure'l perdre, i menys guanyar, patir o riure, però si és important que l'equip estigui unit, que facin pinya,  i que gaudeixin de jugar a futbol. Sense entrar en quines han estat les causes, cadascú tindrà la seva opinió per pensar perquè no funcionava l’equip, tindrà part raó i part que no, en tots els partits fins el d'avui, i parlo de tots els perduts que han estat la majoria i també dels que hem guanyat, no havíem vist “Equip”, si individualitats, si accions on els nostres jugadors demostraven el futbol que porten dins, però un equip, “NO”.


No hem demanat mai que guanyin, tan sols demanem que aprenguin a jugar a futbol i lo que porta això, ser un equip i jugar com tal.


Deixant els partits anterior, avui tot havent perdut els pares estàvem contents pel partit jugat. Hi ha molt encara per polir, hi ha molt encara per treballar, però avui s'ha perdut donant la cara, suant la samarreta i avui se li ha posat molt difícil a l’equip rival, encara que no ho sembli pel resultat.


Els pares hem felicitat a l'entrenador del JUVENIL "B" per la seva tasca aquests dies i pel partit, ens ha ensenyat que hi ha “EQUIP


També ens ha dit que hi ha molta bona qualitat en el nostre equip. Nosaltres des de la grada diem que també hi ha un molt bon “ENTRENADOR”.


Gràcies per aquest partit.


Jordi Urgel
Soci 179
(En nom dels pares del cadet "B")

 

 

 

11-05-07

AGRAÏMENT D'UN PARE DE L'INFANTIL "A"

No va poder ser, però el que si va ser i aquí el meu agraïment, suposo que en nom de totes les mares i pares de l’equip, del recolzament i suport que vàrem tenir l’últim partit de lliga contra l’Hospitalet. En molts anys de futbol no he vist mai aquest recolzament per un equip i menys fora de casa. GRÀCIES i moltes felicitats Barceloneta, esperem que en poc temps puguem donar alegries.

El partit va acabar 1-0 amb un gol de mala sort, però vam sortir amb la cara molt alta, tots els jugadors van lluitar.

També si vull deixa constància del meu malestar per la poca ÈTICA professional d’un equip que sense res a perdre i poc a guanyar, va posar en l’equip 3 jugadors (això si, bons, encara que un se li va anar l’olla, i hauria d’haver estar expulsat) que solament van jugar ells, la resta de l’equip no va existir va ser suficient per a perdre. Felicitats Sant Andreu, vas regalar al Llefià el 2n lloc de la classificació.

Això no significa que la lliga es jugués en aquell partit, però ara, estaríem pendent de pujar.Jordi Urgel

Soci n. 227


08-05-07

ALTRE CARTA DEL MATEIX SOCI

En el partido del día 28 de marzo, el cadete B alineó un jugador sancionado. Para poderlo hacer presentó la ficha de un jugador de otro cadete.

El partido se ganó. Pero no se consiguieron los puntos.

¿me puede explicar alguien porqué se cometió esa irregularidad?

¿después nos quejamos de la fama que tenemos?

Este día teníamos tres cambios de jugadores, más un portero jugando de jugador. En total 4 cambios, 3 si hubiéramos hecho bien las cosas.

Y no pasa nada...   

 

Enrique Alberdi

Socio nº64


07-05-07

CARTA DE UN SOCI AL WEBMASTER
 

Querido WEBMASTER, me dirijo a usted porque no se a quien hacerlo.

Tengo unas dudas desde hace unas cuantas jornadas y espero que usted o alguno/a de sus asesores/as me pueda aclarar.

En un equipo de adolescentes (no de niños, de adolescentes) acuden a jugar 14 jugadores. De entre ellos, dos han venido ocupando desde siempre (uno de ellos desde hace ocho años) puesto de portero. Es decir, hacemos un equipo y tenemos tres cambios, uno de ellos portero: como siempre.

Ahí va la pregunta: ¿por qué los porteros juegan como jugadores, cuando hay jugadores para ocupar la posición natural que se quiere cubrir?

Otra: ¿por qué se mantienen en el campo jugadores lesionados? Qué enseñamos a los adolescentes que mejor cojos que ceder la plaza a un reserva.

Tercera: dice un entrenador a uno de los adolescentes: “fulanito cambio” y “fulanito” le responde “yo no, cambia a otro” Y con todo el valor del mundo el míster hace un cambio de balonmano, es decir un cambio de hace siete minutos regresa al banquillo.

Cuarta: ¿cómo se gana la titularidad en un equipo? Ojo no confundirse, quiero decir salir a jugar en la primera parte. Lo otro, la titularidad, está reservada para las estrellas. Bueno por si no se ha entendió la pregunta: ¿cómo hay que hacer, o que hay que hacer, para salir a jugar en la primera parte? Esta pregunta está dirigida para hablar del tema de la motivación de los adolescentes: quien entrena bien, quien falta a un entreno, quien falta a los dos, quien se enfada y se va, quien es expulsado del entreno, quien... ¿O es que no hay normas?

Quinta: ¿por qué en los partidillos de los entrenamientos se permite que dicho ejercicio se convierta en un patio de colegio, en el que juegan tres (ojo, a veces cuatro, para que nadie se enfade)y el resto ... puede ser que les llegue alguna pelota? Posiciones? Jugadas ensayadas? Delanteros contra defensas con posiciones predefinidas? (Perdón por hacer referencias a cuestiones reservadas a los técnicos, pero no he podido resistir sacar el entrenador que llevo dentro).

Sexta: ¿tiene trascendencia que se hayan marchado del equipo tres jugadores en el último mes? Es eso lo que se busca desde el Club

Le ruego querido WEBMASTER que no me diga que son cosas del míster. Hasta ahí ya lo imagino.

¿Y al míster?, ¿quien le trasmite la “ideología” del Club, los objetivos, las directrices...? ¿O es que esto no existe y todo vale para que los padres estén callados?

Ahhh!! Ya sé lo que pasa. Tenemos un sr. que viene tres veces por semana para estar con los adolescentes, nos da igual lo que haga, pasamos la temporada y para el año que viene...

Bueno, quizás si esta es la política de la directiva no sé si tendría algo que decir; pero ¿sabe qué pasa? Que nadie nos ha explicado nada. Ni tan siquiera nos han presentado al sr. que viene tres veces por semana.

Y para el año que viene. Bufff!!!! El juvenil lo entrenará Eusebio Sacristán; para el cadete están tocados dos: no sabemos si podrá ser Mouriño o Estoicof, y el resto todos tendrán carnet de entrenador...  Perdone mi escepticismo deportivo; son tantos años teniendo ligado todo en mayo y faltar entrenadores en diciembre...

Por último reiterar una vez más las palabras del Sr. Ferrer: “... son els pares els primers que han d’educar als seus fills i filles”.

Pero no es menos cierto que al Club le corresponde el deber de la formación, en este caso deportiva, porque además cobra por ello.

Espero que estas líneas vean la luz en nuestra fantástica página.

Invito a todos los socios y simpatizantes a participar: rebatiendo, opinando, apoyando o rechazando las tesis expresadas

Gracias por su atención Sr. WEBMASTER

 

Enrique Alberdi

Socio nº 64


18-03-2007

L'OPINIÓ D'UN SOCI


No em queda menys que felicitar al Sr. Ferrer per la seva participació a l’article que s’ha publicat avui, diumenge, a l’edició de EL PERIDODICO de Catalunya. L’article estava signat per en Pérez de Rozas.

Desitjo que les declaracions de totes les persones que apareixen a l’esmentat article passin a formar part de les “lectures de capçalera” de tots els socis i sòcies del nostre Club.

Com molt bé assenyala el Sr. Ferrer, som el pares els primers que hem d’educar als nostres fills i filles.

Em sembla molt destacable la frase: “...si els pares no corregeixen les matemàtiques a l’escola, tampoc haurien de corregir al camp de futbol”.  I la referència a la carta del nen que demana al seu pare que no  vagi a veure’l el proper partit. Que fort que el teu fill et digui que no vinguis... quines raons empenyen aquest nen per dir això...

Totes les accions que el Club prengui per ajudar a completar la formació dels nostres fills, han de comptar amb el suport de tots els pares i mares, malgrat que de vagades ens sembli injust.

Enrique Alberdi – Soci nº 64

e_alberdi@telefonica.net